O rakiji (žganju) ve vsak veliko in vsak,ki se s tem ukvarja je najboljši mojster.
Moj moto pri ukvarjanju s tem je:
Moj moto pri ukvarjanju s tem je:
MANJ JE VEČ.
Po starih tradicionalnih postopkih poskušam s svojim znanjem ,
striktnim upoštevanjem zakonitosti in pravil pridelati
sadne destilate,ki se lahko kosajo z destilati proizvedenimi
z najnovejšimi tehnologijami.
Ni lahko ,se pa to da doseči,seveda tudi kanček sreče prispeva k temu.
Kot plačilo za trud na različnih tekmovanjih sem prejel
že veliko nagrad in priznanj.
-zlato priznanje za Konjak
-srebrno priznanje za Stara slivovka
Dobrote slovenskih kmetij 2017
Mostbarkeiten 2014 Alpen-Adria 2014
Mednarodno tekmovanje Avstrija
-srebrna medalja Žganje iz sliv (starano v sodu)
Dobrote slovenskih kmetij 2013:
-zlato priznanje za češnjevo žganje letnik 2012;
-zlato priznanje za žganje iz sliv (starano v sodu) letnik 2010;
-zlato priznanje za jabolčno žagnje (starano v sodu) letnik 2010;
Dobrote slovenskih kmetij 2012 :
-zlato priznanje za češnjevo žganje letnik 2011;
-bronasto priznanje za žganje iz sliv letnik 2010;
-bronasto priznanje za žganje iz hrušk letnik 2007;
Dobrote slovenskih kmetij 2011 :
- srebrno priznanje za hruškovo žganje letnik 2006;- srebrno priznanje za sadno žganje letnik 2005;
- bronasto priznanje za jabolčno žganje letnik 2005.
- zlato priznanje za sadno žganje letnik 2006;
- bronasto priznanje za jabolčno žganje letnik 2006.
Kdor bi jo želel probat ali jo komu podariti naj se oglasi.